Tréningek

Együtt a fejlődés útján

Miről szól a tréning?

"Az elégedett és boldog élet kulcsa a tanulás és az öröm összekapcsolása. Az öröm nélküli tanulás kimerít, a tanulás nélküli öröm pedig rendkívül unalmas." Richard David Precht

A kiscsoportos tréningeken játékosan tapasztalsz önmagadról szakértői figyelem mellett, egy erre alkalmas gyakorlóterepen. Lehetőséged van valóban rálátni működésedre saját megfigyeléseid, a tréner és a résztvevők visszajelzései alapján. A tréningeken új ismereteket szerzel, amelyet saját stílusodban ki is próbálhatsz. Ha akarod könnyedén át is alakíthatod magad egyes szituációkban a csoport támogató erejének segítségével.  

A cél az, hogy ne csak elméletben, hanem készségeid szintjén is fejlődj és valódi gyakorlati tudást szerezz. A számodra fontos élethelyzetekben tudatosan, magabiztosan tudj reagálni, cselekedni, vagy dönteni. Mindezt játékosan, jó hangulatban tesszük, hisz így sokkal hatékonyabb a tanulás és maradandó az élmény.  

Hiszek a közösség támogató és megtartó erejében, abban, hogy mindig tudunk egymásnak adni és egymástól tanulni

Az aktuális tréning kínálat alábbiakban, kérj egyedi ajánlatot a kiválasztott tréningről.

A tréningek már online formában Zoom alkalmazással is elérhetőek!

Válassz tréninget!

A kommunikáció ereje - kulcs az asszertivitás


Az időgazdálkodás fortélyaiMunkaerőpiaci kulcskompetenciák fejlesztése

Vezetői készségfejlesztő tréning


Segítség, kiégtem! Hol a kiút? - Stresszkezelés a mindennapokban


A TITOK: Együttműködve könnyebb - de mégis hogyan?

Változáskezelés tréningÖnismereti tréning - Személyi hatékonyság fejlesztése

 

Mentorképzés & Mentoring kialakítása a szervezetben

Készen állsz arra, hogy tréning keretében tanulj, fejleszd magad és csapatod?

Bejelentkezéshez, további információkért kattints a Kapcsolatokhoz>>

Referenciák

A WIFI Hungária Oktató és Továbbképző Intézet multinacionális nagyvállalati és kkv szektorban szereplő ügyfelei és partnerei számára vezetői és munkatársi készség- és kompetenciafejlesztő offline és online tréningek, képzések, coaching ülések megtartása. 

További információk: https://wtrening.hu/

Nagyvállalati készség- és kompetenciafejlesztő kontakt tréningek megtartása a MAPI-csoport nagyvállalati és kkv szektorban működő ügyfeleinél.

Készség- és kompetenciafejlesztő tréningek megtartása offline és online módon, vezetői tréningek és tanácsadás a Manhattan Akadémia Kft. ügyfeleinél.

Készség- és kompetenciafejlesztő tréningek megtartása offline és online módon, valamint tanácsadás a Smart Projektfejlesztő Kft. ügyfeleinél.