Rólam

Harkányi Zsuzsi vagyok, közgazdász, coach, tréner, ThetaHealing® instruktor és konzulens.

Legfőbb célom, hogy felhívjam a figyelmet: jogunkban áll a velünk született tehetségeinket kibontakoztatni, életünk szolgálatába állítani, hisz sokkal többre vagyunk képesek, mint azt gondoljuk!

A bennünk lévő egyéni képességek és értékek felismerésével, TUDATOS és SZERETETTELJES működtetésével és ERÉNYEK gyakorlásával egyre boldogabb, teljesebb életet élhetünk.  Bármikor alakíthatunk életünkön, teremthetünk magunknak örömteli életet, érdekes hivatást, harmonikus kapcsolatokat, szerelmet, bőséget, karriert, de a vágyott pozitív változásért mindig tudatosan tenni, cselekedni kell. Önmagunkért és tetteinkért felelősséget vállalni, a vágyott céljaink érdekében fejlődni mindig nagyon izgalmas, mert a régi dolgok elengedésével, önmagunk meghaladásával egy sokkal érdekesebb és magasabb szintű életminőségre nyílunk meg. Ezen a csodálatos fejlődési úton leszek segítségedre. 

Szakmai életutam

Pályámat közgazdászként kezdtem, két cégnél, összesen 13 évet töltöttem nagyvállalati környezetben kontrolling, szervezetfejlesztés, teljesítmény- és változásmenedzsment, HR-fejlesztés szakterületeken, valamint 6 év középvezetői tapasztalatot is szereztem. A szakmai előrehaladásom mellett az elmúlt 10 évben megtanultam és több ezer órás gyakorlatban alkalmaztam olyan önismereti és képesség fejlesztő módszereket, mint pl. a coaching, ThetaHealing®, kineziológia, AFT®, stb., amelyek segítettek megérteni működésünk mélyebb összefüggéseit, lélektani mozgató rugóit. 

Business coachként, szervezetfejlesztőként elkötelezett vagyok a hatékonyság növelés és a folyamatos fejlődés mellett, mind szervezetileg, mind emberileg. Trénerként a tudatosság, a készségek, az önbizalom és a kommunikáció erősítésével, stressz-oldó technikákkal segítem a csoportokat új megoldásokhoz. 

Hálás vagyok továbbá, hogy tanáraimtól, valamint a ThetaHealing®, a Heartgrid®, az AFT® rendszerek megalkotóitól tanulhattam és inspirálódtam, és segítettetek utamon, hogy rátaláljak hivatásomra. Folyamatosan képzem magam, hiszek az élethosszig tartó tanulásban, fejlődésben. 

Mára ötvözve sokrétű tapasztalataimat segítek a hozzám fordulóknak, hogy jobban bízzanak magukban és hogy érdemes változni, azért, hogy kihozzák saját magukból, csapataikból és vállalkozásaikból a lehető legjobbat. 

Végzettségeim, főbb képzettségeim és oktatóim

 • Okleveles közgazdász - Miskolci Egyetem, Közgazdasági Kar
 • Business coach - Dr. Rusznák Tamás (Pro-Bona Kft.)
 • Tréner - Münnich Iván (Samling Solutions Kft.)
 • ThetaHealing® alap, haladó instruktor - Vianna Stibal (ThetaHealing® megalkotója)
 • ThetaHealing® áss mélyebbre instruktor - Brandy Lott
 • ThetaHealing® fejleszd a kapcsolataidat 1. konzulens - Vianna Stibal
 • ThetaHealing® áss mélyebbre konzulens - Rém László
 • ThetaHealing® alap, haladó, élet játéka konzulens - Szilasi Márti 
 • Magnetic Heart Activation I-IV.szint - Stephen Roy Parker (HeartGrid® megalkotója) 
 • Attractor field technique (AFT) és Acupuncture for the mind (A4M) konzulens - Dr. Kurt Ebert (AFT® megalkotója)
 • One Brain® kineziológia I-IV. szint - Kovács Éva
 • Transzendentális meditáció - TM 
 • Agykontroll

Tanáraim, akiktől tanultam és  inspiráltak utamon

...és még sok nagyszerű tanítótárs, akikért hálás vagyok!