Rólam

Harkányi Zsuzsa vagyok, közgazdász, coach, tréner, szervezetfejlesztési tanácsadó.

Legfőbb célom, hogy felhívjam a figyelmet: manapság a legjobb befektetés az önismeret, önmagunkba és fejlődésünkbe befektetett tiszta energia, ami kivétel nélkül mindig megtérül. A velünk született egyedi képességeink, erényeink és értékeink felismerésével, tudatos és szeretetteljes működtetésével sokkal többre vagyunk képesek, mint azt gondoljuk!  

Az önismeretet járók már jól tudják, hogy a vágyott célért, pozitív változásért tenni, cselekedni kell! Nem elég az elmélet, a szavak és a tudás csak úgy önmagáért. Gyakorolni kell sokat, sőt ér hibázni, és annak tapasztalatából újra és újra nekiállni, csinálni, nem feladni. Tudni megállni és visszatekinteni az elért sikerekre, értékelni még a legkisebbeket is. Valahogy így működik a fejlődő szemléletmód (growth mindset) ami azért elég izgalmas, mert önmagunk felülmúlása, a régi rögzült dolgaink elengedése, lelki erőnk tudatos fejlesztése egy sokkal érdekesebb életet kínál és képesek leszünk kiemelkedni a szürke hétköznapok monotonitásából. Ezen a csodálatos fejlődési úton leszek segítségedre. 

Szakmai életutam

Pályámat közgazdászként kezdtem, két fővárosi közszolgáltatónál, összesen 13 évet töltöttem nagyvállalati környezetben kontrolling, szervezetfejlesztés, teljesítmény- és változásmenedzsment, HR-fejlesztés szakterületeken, ebből 6 év vezetői tapasztalatot is szereztem. A szakmai előrehaladásom mellett az elmúlt 10 évben megtanultam és több ezer órás gyakorlatban alkalmaztam olyan szakmai önismereti és spirituális képesség fejlesztő módszereket, mint pl. a coaching, kineziológia, AFT®, ThetaHealing®, stb., amelyek segítettek megérteni működésünk mélyebb összefüggéseit, lélektani mozgató rugóit. 

2017-től ötvözve sokrétű tapasztalataimat szabadúszó külső tanácsadóként dolgozom. 

Business coachként, szervezetfejlesztőként elkötelezett vagyok az emberközpontú hatékonyság növelés és a folyamatos fejlődés mellett. A közös értékek felismerését, a képességek jobb kiaknázását segítem elő vezetők, dolgozók és szervezetek életében, megkönnyítve a változást és az új megteremtését.  Hiszem, hogy mindig van egy közös út, ami elfogadható és járható, ennek felfedezésére és működtetésére ösztönzöm ügyfeleimet.

Trénerként a tudatosság, a készségek és képességek fejlesztésével, az önbizalom és a kommunikáció erősítésével, stressz-oldó technikákkal segítem a csoportokat új megoldásokhoz. 

Céges ügyfeleimnek köszönhetően sok izgalmas és változatos projektben veszek részt, támogatom őket abban, hogy az adott helyzetből, vezetőikből, csapataikból és vállalkozásaikból kihozzák a lehető legjobbat. 

Egyéni klienseimet is szívvel-lélekkel bátorítom arra, hogy lépjenek az önismeret útjára, dolgozzanak magukon, bízzanak magukban, mert manapság a legjobb befektetés az önmagunkba befektetett tiszta energia, ami kivétel nélkül mindig megtérül. 

Hálás vagyok továbbá, hogy spirituális segítőimtől és tanáraimtól, valamint a ThetaHealing®, a Heartgrid®, az AFT® rendszerek megalkotóitól tanulhattam és segítettetek utamon, hogy rátaláljak hivatásomra. Vianna Stibal munkássága és találkozásunk 2017-ben Valenciában igen mély hatást tett rám, azóta is inspirál, folyamatosan képzem magam, hiszek az élethosszig tartó tanulásban, fejlődésben.  

Főbb megbízóim:

 • MAPI Konzult Kft.  
 • Manhattan Akademia Kft. 
 • Smart Projektfejlesztő Kft. 

Végzettségeim, főbb képzettségeim és oktatóim

 • Okleveles közgazdász - Miskolci Egyetem, Közgazdasági Kar
 • Business coach - Dr. Rusznák Tamás (Pro-Bona Kft.)
 • Tréner - Münnich Iván (Samling Solutions Kft.)
 • Szívintelligencia és képességfejlesztés - Szűts Veronika
 • ThetaHealing® basic, advanced instructor - Vianna Stibal (ThetaHealing® megalkotója)
 • ThetaHealing® dig deeper instructor - Brandy Lott
 • ThetaHealing® You and your signifcant other konzulens- Vianna Stibal
 • ThetaHealing® konzulens: basic, advanced, dig deeper, game of life 
 • Magnetic Heart Activation I-IV.szint - Stephen Roy Parker (HeartGrid® megalkotója) 
 • Attractor field technique (AFT) konzulens-  Dr. Kurt Ebert (AFT® megalkotója)  
 • Acupuncture for the mind (A4M) konzulens - Dr. Kurt Ebert (A4M® megalkotója)
 • One Brain® kineziológia I-IV. szint 
 • Transzendentális meditáció - TM