Rólam

Harkányi Zsuzsi vagyok, közgazdász, coach, tréner, ThetaHealing® tanár és konzulens.

Legfőbb célom, hogy felhívjam a figyelmet: jogunkban áll a velünk született tehetségeinket kibontakoztatni, megélni, sokkal többre vagyunk képesek, mint azt gondoljuk!

A bennünk lévő egyéni képességek és értékek felismerésével, (cél)TUDATOS és SZERETETTELJES működtetésével egyre boldogabb, teljesebb életet élhetünk.  Bármikor alakíthatunk életünkön, teremthetünk magunknak örömteli hétköznapokat, érdekes hivatást, harmonikus kapcsolatokat, szerelmet, bőséget, karriert, de a vágyott pozitív változásért mindig tudatosan tenni kell. Önmagunkért és tetteinkért felelősséget vállalni, a vágyott céljaink érdekében tenni és fejlődni mindig nagyon izgalmas, mert a régi dolgok elengedésével, önmagunk meghaladásával egy sokkal érdekesebb és magasabb szintű életminőségre nyílunk meg. Ezen a csodálatos fejlődési úton leszek segítségedre. 

Szakmai életutam

Pályámat közgazdászként kezdtem, két cégnél, összesen 13 évet töltöttem nagyvállalati környezetben gazdasági, majd szervezet- és HR fejlesztési szakterületeken, valamint 6 év középvezetői tapasztalatot is szereztem. A szakmai előrehaladásom mellett az elmúlt 10 évben megtanultam olyan önismereti és képesség fejlesztő módszereket, mint pl. a coaching, ThetaHealing®, kineziológia, AFT®, stb., amelyek segítettek megérteni működésünk mélyebb összefüggéseit, lélektani mozgató rugóit. Hálás vagyok, hogy a ThetaHealing®, a Heartgrid®, az AFT® rendszerek megalkotóitól tanulhattam és inspirálódtam. A módszerek alkalmazásával egyre közelebb kerültem önmagamhoz, valódi vágyaimhoz, hivatásomhoz. Mára ötvözve sokrétű tapasztalataimat segítek a hozzám fordulóknak, hogy kihozzák saját magukból, csapataikból és vállalkozásaikból a lehető legjobbat.

Végzettségeim, főbb képzettségeim és oktatóim

  • Okleveles közgazdász - Miskolci Egyetem, Közgazdasági Kar
  • Business coach - Dr. Rusznák Tamás (Pro-Bona Kft.)
  • Tréner - Münnich Iván (Samling Solutions Kft.)
  • ThetaHealing® alap, haladó tanári  - Vianna Stibal (ThetaHealing® megalkotója)
  • ThetaHealing® alap, haladó, élet játéka konzulens - Szilasi Márti (Anahita)
  • Attractor field technique (AFT) és Acupuncture for the mind (A4M) konzulens - Dr. Kurt Ebert (AFT megalkotója)
  • One Brain kineziológia I-IV. szint - Kovács Éva (kineziológus)

Tanáraim, akiktől tanultam és  inspiráltak utamon

...és még sok nagyszerű tanítótárs, akikért hálás vagyok!