Vélemények

Nagy Mónika

EFOP projektek szakmai vezetője / Várpalotai Polgármesteri Hivatal  

"Harkányi Zsuzsával való együttműködésünk 2020 tavaszán kezdődött, nem tudatos választás volt: "véletlen" találkozás eredménye lett a közel egy éven át tartó munkakapcsolat. 

Személyében egy emberséges, jó humorú, rugalmas, alapos emberismerettel rendelkező trénert ismertünk meg. Munkáját rendkívüli alázat jellemzi. Széleskörű, elmélyült szakmai tapasztalatát vegyesen szervezett csoportjainknak tartott képzés sorozat során bizonyította. Konfliktuskezelés, stresszmenedzsment, munka és magánélet összehangolása, kommunikáció fejlesztése témakörökben tartott képzéseiről a résztvevők maximális elégedettséggel nyilatkoztak, dicsérve felkészültségét, emberközpontúságát, közvetlenségét.

Harkányi Zsuzsát szívből és szeretettel ajánlom mindazoknak, akik csapatot építenének, vagy egyénileg szeretnének előbbre jutni egy jó hangulatú, játékosan fejlesztő, hatékony időtöltés keretében."

Arday Balázs

Vezérigazgató / Debreceni Hőszolgáltató Zrt.

"Harkányi Zsuzsát a teljesítménymenedzsment rendszerünk bevezetéséhez kértük fel külső tanácsadónak. 

A szervezetben az új rendszer bevezetése komoly kulturális és szemléletbeli váltást jelent, melynek elfogadtatása klasszikus változásmenedzsment aktivitást igényel, igényelt. Ennek támogatásához kértük fel Zsuzsát, célként megfogalmazva, hogy támogassa a folyamat előkészítését, a vezető kollégák TM módszertani felkészítését, segítsen kezelni percepcióikat és aggályaikat, erősítve ezzel is a vezetői csapat kohézióját. Zsuzsa online dolgozott velünk több alkalommal, a csapat érdeklődését és szimpátiáját hamar elnyerte, nyitott kommunikációs körülményeket teremtett és könnyedén tudtunk együtt dolgozni. 

A közös munka eredményeként a teljesítménymutatók kidolgozásában és a rendszer elfogadtatásában és működtetésében jelentős hozzájárulása volt Zsuzsának, akinek előadásmódja, szakmai felkészültsége, könnyedsége és emberekkel való bánásmódja hamar meggyőzött minket arról, hogy vele akarunk dolgozni ezen a projekten egész évben. "

Vörös Gábor

kereskedelmi vezető/CEO  / Bio-Textima Kft.

"Zsuzsival a vezetői coaching világába léptünk be. A saját kvalitások megismerésében, a vezetői erősségek-gyengeségek tudatosításában és a vállalati stratégia alkotásban rengeteget segített. Külön köszönet azért, hogy a közös munka élvezetes, rengeteg mosollyal tűzdelt órákat hozott.

Emberileg és szakmailag is jeles ! : - )"


Varga Katalin

Munkaerő-piaci kompetenciák fejlesztése/ tréning résztvevő

"Hatalmas ajándék volt ez a két nap számomra, rengeteget gazdagodtam általa, Általad! 😃 Köszönöm. Fantasztikus személyiséged és kisugárzásod van ❣️ Rengeteget tanultam Tőled, tapasztaltam Általad. A lelkem legmélyebb bugyraiba elértél, egyértelművé vált számomra mivel van még dolgom, feladatom, és a hogyanra is választ kaptam. Hála Neked mindenért."

Huczekné Rétvári Mónika 

Nők Civilben Egyesület elnöke

"Harkányi Zsuzsát a "NŐKÖZPONT PÁSZTÓN" - EFOP projekt keretében megvalósított személyes, és online képzések egyik trénereként ismertem meg 2019-ben. 

Már az első találkozásunk alkalmával megtaláltuk a közös hangot, nyitott, befogadó, pozitív személyisége biztosítéka volt a sikeres együttműködésnek. A képzéseken részt vevők is elismerően nyilatkoztak róla. Élvezték a közös munkát, az interaktív feladatokat. Sok hasznos tudást és ismeretet szereztek, a kompetenciáik és készségeik fejlesztésében is nagy előrehaladást értek el. Szakmai tudásáról és pedagógiai módszereiről is csak pozitív tapasztalataim vannak. Szívesen ajánlom Zsuzsit másoknak is."

Borsos Anita

HR Vezető / Kanizsa Trend Kft.

"Harkányi Zsuzsa, GINOP pályázat keretében konfliktuskezelési és kommunikációs tréninget tartott több ízben saját munkavállalóinknak, illetve munkaerő piaci kulcskompetenciák fejlesztése tréninget aktív és inaktív álláskeresőknek. A kollégák visszajelzései szerint a tréner nagyon tapasztalt és felkészült volt, a tréning egész ideje alatt maximálisan jelen volt. Az első tréning után a kollégák kifejezetten őt kérték a folytatáshoz. Az inaktív álláskeresőknek adott élvezhető előadás és gyakorlati feladatok végig lekötötték a résztvevők figyelmét, többen sikeres pályázatot nyújtottak be cégünkhöz. A tréningek nagyon gyakorlatorientáltak voltak, sok használható módszerrel. Zsuzsa előadásmódja nagy szakmai tudásról tett tanúbizonyságot."

Szvetkó Nándor

Értékbecslő, ingatlanszakértő / Realec Kft.

"Zsuzsival 2015-ben találkoztam, dolgoztunk együtt az akkori elakadásaimon, aminek hála a magánéletem is rendeződött és a szakmai karrierem is nagyon beindult, és rátaláltam az új szenvedélyemre, a sziklamászásra. Azóta eltelt pár év és újra felkerestem, hogy segítsen egy business coaching folyamattal. Túlterhelt és stresszes voltam, változtatni akartam. Megint nagyon ütősen dolgoztunk, csak 3-szor találkoztunk, de a cégem azonnal új irányokat vett. Felvettem egy embert, aki intézte a szemléket én meg utazgattam, másztam és külföldről is tudtam dolgozni, laptopon. Végre több szabadidőm maradt magamra és élni az álmaimat a robot helyett, pont, ahogy akartam. Zsuzsi profi módon ráérzett most is, hogy mire van szükségem és nagyon hozzáértően és kedvesen támogatott abban, hogy elérjem. Köszönöm Zsuzsi!"

Loós Edina

Europe COGS Controller / DIAEGO Kft.

"Zsuzsihoz 10 éves munkaviszonyom után fordultam teljes tanácstalanságban, nem találtam az utamat a multinacionális világban. Zsuzsi szakszerűen végig elemezte az aktuális munkámat és a munka körülményeimet, felvázolta a lehetőségeimet hogy maradok az akkori cégemnél és úgy alakítom a dolgaimat ahogy én szeretném. Sikeres voltak a coaching üléseink, megadták a megfelelő segítséget, amire akkor nagy szükségem volt. Azóta is hálás vagyok Neki. 
A ranglétrát bejárva középvezető lettem ugyanannál a cégnél, immár 11 éve sikeres karriert tudhatok magaménak, külföldi utazásokkal teli és távoli kontinensen is dolgoztam több éven át. Ha bármikor van forduló pont, illetve szakmai kihívás a munkám során Zsuzsival sokszor megosztom és átbeszéljük mit lehetne jobbá tenni. Köszönöm a segítséget és Zsuzsit csak ajánlani tudom! "