ThetaHealing

A Kreatív Teremtő Erő hatalma

Mi az a ThetaHealing?

"A mindenség erejének kiaknázása" - Vianna Stibal a ThetaHealing® megalkotója

A ThetaHealing® Technika egy világszerte elismert spirituális gyógyító és önfejlesztő módszer, napjaink egyik legerőteljesebb energiagyógyászati módszere, amely fizikai, lelki és szellemi szintű gyógyulást hoz létre. A ThetaHealing® technika a mély ellazulás állapotában fellépő théta agyhullámok segítségével dolgozik. Ebben a tudatállapotban agyunk még képes a tudatos döntéshozatalra, ugyanakkor hozzáférünk a tudatalattinkban rejlő gondolatainkhoz, hiedelmeinkhez és azokat felül is írhatjuk, pozitív, támogató rendszerekre cserélhetjük. A módszer könnyen tanulható és rendkívül hatásos, célja, hogy közelebb kerülhessünk a Kreatív Teremtő Erőhöz és felismerjük végtelen teremtő képességünket. Segít elengedni a korlátozó hiedelmeinket és azokat az érzéseket, amelyek tudat alatt távol tartanak a bennünk rejlő legmagasabb potenciálunk és szeretetképességünk megélésétől.

A ThetaHealing® technikát Vianna Stibal 1995-ben alkotta meg saját fizikai felépülése érdekében, majd a módszert másokon is alkalmazni kezdte és látványos eredményeket ért el vele, 2000-től tanári képzéseket is tart. Ez a csodálatos és egyszerű meditációs módszer azóta is folyamatosan fejlődik és mára világszerte rengetegen alkalmazzák testi-lelki-mentális jóllétük megteremtéséért.

"A ThetaHealing® -et a legjobban úgy lehet leírni, mint egy módszer, amely megnyitja a tiszta válaszok csatornáját. Emellett lehetővé teszi a résztvevőknek, hogy hitbéli korlátaikat megtalálják, és azonnal megváltoztassák azokat.

A ThetaHealing® egy elképesztő siker, amely a munka tisztaságán, a tanárok odaadásán és a technikát gyakorló emberekben rejlik és abban, hogy a szeretet terjeszti ezt a technikát a világ számos kultúrájába. Minden egyes tanár és gyakorló egyén beleviszi a saját csodálatos megtapasztalásait, de a technika tiszta marad." Vianna Stibal

Milyen területeken alkalmazható a ThetaHealing® ?

 • A vágyott élet megteremtése, céljaink elérése.
 • Koncentráció és egyéni teljesítmény növelése.
 • Harmonikus párkapcsolat kialakítása, lelki kapcsolatok erősítése.
 • Hivatás keresése, karrierút váltás, vagy új munkahelyi kihívások esetén.
 • Fizikai egészség és jóllét megteremtése.
 • Stressz, felfokozott érzelmek (félelem, düh, harag, szomorúság, stb.) oldása.
 • Önkorlátozó hiedelmek, generációs hitrendszerek, traumák oldása, elengedése.
 • Tudatosság fejlesztése, spirituális útkeresés, megértés, intuíció fejlesztése.

A ThetaHealing® konzultáció díja

ThetaHealing konzultáció díja alkalmanként:

Időtartam: alkalmanként 70-90 perc

25 000 Ft

Az első ThetaHealing konzultáció 90 perces, amelyre kérem, hogy lehetőleg tömören, néhány mondatban foglald össze, mi az ügyed, vagy problémád, amivel hozzám fordultál!

Visszajelzések a konzultációkról

M-T. Veronika

"Zsuzsival dolgozni, olyan, mintha egy Dove reklámban lennék: teljes elfogadásban és a fényben dolgozunk. Úgy érzem, maximálisan biztonságban vagyok és maximális támogatást kapok. Zsuzsi segítségével nagyon sok feszültségem oldódott és segített rámutatni olyan régi hitrendszerekre, amik nehezítették az életemet. Ezek helyére könnyen találtunk nagyon hasznos és hatékony gondolatokat, amik hozzásegítenek, hogy kiegyensúlyozottabb legyek." Köszönöm neked!

N. Nikolett

"A theta healing segítségével elkezdtük lebontani azokat az elakadásokat és nehézségeket az életemben, amik a haladás és előrelépés gátjai voltak számomra. Már az első alkalom után éreztem egy felszabadító könnyebséget az életemben, ami aztán elvezetett oda, hogy mertem szembenézni önmagammal és elindulni. Hosszú kihagyás után egy olyan konkrét munkalehetőség érkezett meg hozzám, ami szinte ajándékként kínálta magát. Mindez játszi könnyeddséggel és kudarcok nélkül. Érzem és tudom, hogy ez még csak a kezdet, de erre az útra lépve további falak omlanak majd le bennem. Olyan segítséget kaptam,amivel nem lesz lehetetlen többé elérni a céljaimat és újra felépíteni önmagam egy sokkal jobb és tudatosabb kiadását." Köszönet!

Készen állsz arra, hogy egy örömtelibb és teljesebb életet élj, hogy kilépj a komfort zónádból és elengedd mindazokat a korlátozó hiedelmeidet, amelyek már nem szolgálnak Téged?

Konzultációra jelentkezéshez kattints a Kapcsolatokhoz >>

Vianna Stibal 7 jó tanácsa az élethez:

 1. Tiszteld az élet megannyi megnyilvánulási formáját!
 2. A cselekedet a legfontosabb dolog!
 3. Minden megalapozott, nem csak annyi, aminek látszik! 
 4. Tudd, hogyan szeresd az embereket még akkor is, ha tudod róluk az igazságot!
 5. Minden nap tégy valamit, amire büszke lehetsz!
 6. Lassulj le, lélegezz mélyen, érezd a napsütést. Élvezd az életet!
 7. Légy hálás a Teremtőnek minden nap!