ThetaHealing

A Kreatív Teremtő Erő hatalma

Mi az a ThetaHealing?

"A mindenség erejének kiaknázása" - Vianna Stibal a ThetaHealing® megalkotója

A ThetaHealing® Technika egy világszerte elismert spirituális gyógyító és önfejlesztő módszer, napjaink egyik legerőteljesebb energiagyógyászati módszere, amely fizikai, lelki és szellemi szintű gyógyulást hoz létre. A ThetaHealing® technika a mély ellazulás állapotában fellépő théta agyhullámok segítségével dolgozik. Ebben a tudatállapotban agyunk még képes a tudatos döntéshozatalra, ugyanakkor hozzáférünk a tudatalattinkban rejlő gondolatainkhoz, hiedelmeinkhez és azokat felül is írhatjuk, pozitív, támogató rendszerekre cserélhetjük. A módszer könnyen tanulható és rendkívül hatásos, célja, hogy közelebb kerülhessünk a Kreatív Teremtő Erőhöz és felismerjük végtelen teremtő képességünket. Segít elengedni a korlátozó hiedelmeinket és azokat az érzéseket, amelyek tudat alatt távol tartanak a bennünk rejlő legmagasabb potenciálunk és szeretetképességünk megélésétől.

A ThetaHealing® technikát Vianna Stibal 1995-ben alkotta meg saját fizikai felépülése érdekében, majd a módszert másokon is alkalmazni kezdte és látványos eredményeket ért el vele, 2000-től tanári képzéseket is tart. Ez a csodálatos és egyszerű meditációs módszer azóta is folyamatosan fejlődik és mára világszerte rengetegen alkalmazzák testi-lelki-mentális jóllétük megteremtéséért.

"A ThetaHealing® -et a legjobban úgy lehet leírni, mint egy módszer, amely megnyitja a tiszta válaszok csatornáját. Emellett lehetővé teszi a résztvevőknek, hogy hitbéli korlátaikat megtalálják, és azonnal megváltoztassák azokat.

A ThetaHealing® egy elképesztő siker, amely a munka tisztaságán, a tanárok odaadásán és a technikát gyakorló emberekben rejlik és abban, hogy a szeretet terjeszti ezt a technikát a világ számos kultúrájába. Minden egyes tanár és gyakorló egyén beleviszi a saját csodálatos megtapasztalásait, de a technika tiszta marad." Vianna Stibal

Milyen területeken alkalmazható a ThetaHealing® ?

 • A vágyott élet megteremtése, céljaink elérése.
 • Koncentráció és egyéni teljesítmény növelése.
 • Harmonikus párkapcsolat kialakítása, lelki kapcsolatok erősítése.
 • Hivatás keresése, karrierút váltás, vagy új munkahelyi kihívások esetén.
 • Fizikai egészség és jóllét megteremtése.
 • Stressz, felfokozott érzelmek (félelem, düh, harag, szomorúság, stb.) oldása.
 • Önkorlátozó hiedelmek, generációs hitrendszerek, traumák oldása, elengedése.
 • Tudatosság fejlesztése, spirituális útkeresés, megértés, intuíció fejlesztése.

A ThetaHealing® konzultáció díja

ThetaHealing konzultáció díja alkalmanként:

Időtartam: az 1. alkalom kb. 1,5 óra, 2. alkalomtól kb. 1 óra 15 perc 

25 000 Ft

Az első ThetaHealing konzultációra kérem, hogy lehetőleg tömören, 3-4 mondatban foglald össze, mi az ügyed, vagy problémád, amivel hozzám fordultál!

Készen állsz arra, hogy egy örömtelibb és teljesebb életet élj, hogy kilépj a komfort zónádból és elengedd mindazokat a korlátozó hiedelmeidet, amelyek már nem szolgálnak Téged?

Konzultációra jelentkezéshez kattints a Kapcsolatokhoz >>

Vianna Stibal 7 jó tanácsa az élethez:

 1. Tiszteld az élet megannyi megnyilvánulási formáját!
 2. A cselekedet a legfontosabb dolog!
 3. Minden megalapozott, nem csak annyi, aminek látszik! 
 4. Tudd, hogyan szeresd az embereket még akkor is, ha tudod róluk az igazságot!
 5. Minden nap tégy valamit, amire büszke lehetsz!
 6. Lassulj le, lélegezz mélyen, érezd a napsütést. Élvezd az életet!
 7. Légy hálás a Teremtőnek minden nap!