ThetaHealing

A Kreatív Teremtő Erő hatalma

Mi az a ThetaHealing?

"A mindenség erejének kiaknázása" - Vianna Stibal a ThetaHealing® megalkotója

A ThetaHealing® Technika egy világszerte elismert spirituális gyógyító és önfejlesztő módszer, napjaink egyik legerőteljesebb energiagyógyászati módszere, amely fizikai, lelki és szellemi szintű gyógyulást hoz létre. A ThetaHealing® technika a mély ellazulás állapotában fellépő théta agyhullámok segítségével dolgozik. Ebben a tudatállapotban agyunk még képes a tudatos döntéshozatalra, ugyanakkor hozzáférünk a tudatalattinkban rejlő hiedelmekhez, elfojtott érzésekhez, öröklött családi mintákhoz,  amelyeket lecserélhetünk és felülírhatunk az életünket támogató, szeretetteljes működésre. 

A módszer könnyen alkalmazható, rendkívül hatásos és fájdalommentes. Célja, hogy közelebb kerülj a Kreatív Teremtő Erőhöz és felismerd végtelen teremtő képességed. Segít elengedni a korlátozó hiedelmeket és azokat az érzéseket, amelyek tudat alatt távol tartanak a benned rejlő legmagasabb potenciál és szeretetképesség megélésétől.

A ThetaHealing® technikát Vianna Stibal 1995-ben alkotta meg saját fizikai felépülése érdekében, majd a módszert másokon is alkalmazni kezdte és látványos eredményeket ért el vele, 2000-től tanári képzéseket is tart. Ez a csodálatos és egyszerű meditációs módszer azóta is folyamatosan fejlődik és mára világszerte rengetegen alkalmazzák testi-lelki-mentális jóllétük megteremtéséért.

        "A ThetaHealing® -et a legjobban úgy lehet leírni, mint egy módszer, amely megnyitja a tiszta válaszok csatornáját. Emellett lehetővé teszi a résztvevőknek, hogy hitbéli korlátaikat megtalálják, és azonnal megváltoztassák azokat. A ThetaHealing® egy elképesztő siker, amely a munka tisztaságán, a tanárok odaadásán és a technikát gyakorló emberekben rejlik és abban, hogy a szeretet terjeszti ezt a technikát a világ számos kultúrájába. Minden egyes tanár és gyakorló egyén beleviszi a saját csodálatos megtapasztalásait, de a technika tiszta marad." Vianna Stibal

Vianna Stibal 7 jó tanácsa az élethez:

 1. Tiszteld az élet megannyi megnyilvánulási formáját!
 2. A cselekedet a legfontosabb dolog!
 3. Minden megalapozott, nem csak annyi, aminek látszik! 
 4. Tudd, hogyan szeresd az embereket még akkor is, ha tudod róluk az igazságot!
 5. Minden nap tégy valamit, amire büszke lehetsz!
 6. Lassulj le, lélegezz mélyen, érezd a napsütést. Élvezd az életet!
 7. Légy hálás a Teremtőnek minden nap! 

Milyen területeken alkalmazható a ThetaHealing® ?

 • A vágyott élet megteremtése, céljaink elérése.
 • Koncentráció és egyéni teljesítmény növelése.
 • Harmonikus párkapcsolat kialakítása, lelki kapcsolatok erősítése.
 • Hivatás keresése, karrierút váltás, vagy új munkahelyi kihívások esetén.
 • Fizikai egészség és jóllét megteremtése.
 • Stressz, felfokozott érzelmek (félelem, düh, harag, szomorúság, stb.) oldása.
 • Önkorlátozó hiedelmek, generációs hitrendszerek, traumák oldása, elengedése.
 • Tudatosság fejlesztése, spirituális útkeresés, megértés, intuíció fejlesztése.

Készen állsz arra, hogy egy örömtelibb és teljesebb életet élj, hogy kilépj a komfort zónádból és elengedd mindazokat a korlátozó hiedelmeidet, amelyek már nem szolgálnak Téged?

Konzultációra jelentkezéshez kattints a Kapcsolatokhoz >>

Visszajelzések a konzultációkról

M-T. Veronika

"Zsuzsival dolgozni, olyan, mintha egy Dove reklámban lennék: teljes elfogadásban és a fényben dolgozunk. Úgy érzem, maximálisan biztonságban vagyok és maximális támogatást kapok. Zsuzsi segítségével nagyon sok feszültségem oldódott és segített rámutatni olyan régi hitrendszerekre, amik nehezítették az életemet. Ezek helyére könnyen találtunk nagyon hasznos és hatékony gondolatokat, amik hozzásegítenek, hogy KIEGYENSÚLYOZOTTABB legyek." Köszönöm neked!

H. Zita

"Visszakaptam Az ÉLETEMET!!! Adta a teherbírást, a helytállást a munkahelyen, a higgadt fejjel való gondolkodást pattanásig feszült helyzetekben, mindennapokban. Mintha bölcsebb lennék és türelmesebb! Lendületet és a gyerekeimhez való odafordulást, törődést is adta! Nem vagyok fáradt és kimerült otthon a tanítás után! Néhány szóval élve: higgadt és nyugodt vagyok, érzem a zsigeremben az erőt adó energiát, nem a félelmeim irányítanak, teszem a dolgomat jó kedvvel. Kiegyensúlyozottabb vagyok, mintha nem lendíthetne ki semmi az egyensúlyomból. Hálásan köszönöm, hogy vagy nekem!"

N. Nikolett

"A theta healing segítségével elkezdtük lebontani azokat az elakadásokat és nehézségeket, amik a haladás és előrelépés gátjai voltak életemben. Már az 1. alkalom után éreztem egy FELSZABADÍTÓ KÖNNYEBBSÉGET, ami elvezetett oda, hogy mertem szembenézni önmagammal és elindulni. Hosszú kihagyás után egy olyan konkrét munkalehetőség érkezett meg hozzám, ami szinte ajándékként kínálta magát. Mindez játszi könnyedséggel, kudarc nélkül. Bár ez még csak a kezdet, de erre az útra lépve érzem, hogy további falak omlanak majd le bennem. Olyan segítséget kaptam, amivel nem lesz lehetetlen többé elérni a céljaimat és újra felépíteni önmagam egy sokkal jobb és tudatosabb kiadását." Köszönet!

T. Anna

"Újra találkoztam a szeretetteljes énemmel, ami segített abban, hogy elfogadjam magam és könnyed léptekkel vezet az önbecsülésem és nőiességem felé. Nincs bennem görcsösség, utálat inkább a nyugalom tölt el és a változtatni akarok érzése, ami a tettekben is megmutatkozik. Újra SZERETEM MAGAM és bízom magamban! Fantasztikus érzés, boldogsággal tölt el, sokat mosolygok, a hangom is finomabb, amikor beszélek. Köszönöm!"

Sz. Edina

"Mit szeretek legjobban a közös munkában? Nehéz választani. Zsuzsi rendkívül széles eszköztárral rendelkezik a modern coachingtól a theta healing-ig. Könnyen kapcsolódik hozzám, ösztönösen felismeri az elakadások okait és végigvezet a feldolgozás folyamatán. Fájdalmas a traumáinkkal szembesülni, de felismerve azokat önmagunk egy SOKKAL JOBB VERZIÓI lehetünk. Ebben támogat engem Zsuzsi, amiért rendkívül hálás vagyok!"

P. Judit

"Egy másik dimenzióba léptem, ahol a HARMÓNIA az úr, testben és lélekben. Ráébredtem arra, hogy mennyire sok erőm van, ahhoz, ami fontos nekem! Ez hozta el számomra azt, hogy változtatni akarok és VÁLTOZOK! Nincs annyi energiaromboló agyalás a múlton, hanem inkább a pillanatok megélése, tervek szövögetése és a tettek mezejére való lépés lett a jellemző rám. Még magam is alig tudom elhinni. Nagyon köszönöm neked, Zsuzsi!"   

A ThetaHealing® konzultáció díja

ThetaHealing® konzultáció díja:

    A 60 perces konzultáció:  25.000 Ft

    A 90 perces konzultáció:  35.000 Ft

    Online/offline és angol nyelven is elérhető a konzultáció.

.

A ThetaHealing konzultációra kérem, hogy tömören, néhány mondatban foglald össze, mi az ügyed, vagy problémád, amivel hozzám fordultál. 

Konzultációra jelentkezéshez kattints a Kapcsolatokhoz >>