Mit jelent nyitott szívvel élni

2018.06.20

Feltettek ma nekem egy nagyon fontos kérdést: "Tudnál valamit mondani a szívnyitásról?"

Hirtelen az a válasz jött, hogy "... az olyan, amikor az ember elkezdi letenni a fájdalmait, és elkezdi feloldani magában a felhalmozott sérüléseket, akkor indul meg egy tisztulási folyamattal együtt járó szívnyitás." Magyarul: amikor "sz@rul vagyunk, és jól akarjuk magunkat érezni. Elégedettnek, kiegyensúlyozottnak, boldognak. Ezek a "jól vagyok" jelzők mind a nyitott szívhez vezető ismérvek. De ez így még semmi, mert a szívnyitás ennél sokkal, de sokkal több! Próbálom szavakba önteni...

Milyen érzelem (nem érzés!) tehát a nyitott szív?

Amikor a szívünk kinyílik akkor úgy érezzük magunkat, mintha hirtelen szerelmesek lennénk az egész világba. Az utcán sugárzunk, könnyed és örömteli hangulatban vagyunk, mosolyogva közlekedünk csak úgy, bizalommal vagyunk magunk és a környezetünk felé, elég erősnek érezzük magunkat az életünk kihívásaihoz, tele vagyunk hittel, kedvességgel, békével, elfogadással és csakis a jelenre koncentrálunk. Nem billent ki a jövő fenyegető árnya, stabilan állunk a jelenben. Mert mélyen hisszük és tudjuk, hogy minden erőnk megvan az életünkhöz és minden rendben lesz. Ilyenkor elkezdjük élni a valódi, minőségi életünket lelki értelemben is. Tehát ezek nemcsak felszínes érzések, hanem mély meggyőződések, kiegyensúlyozott gondolatok is egyben.

Ha nyitva vagyunk, akkor az univerzális erők elkezdenek sokkal erőteljesebben mozogni Bennünk és felgyorsul körülöttünk minden. Elkezdenek helyére kerülni a dolgok és lesznek bizony elengedések is, mert az új dolgoknak helyet kell csinálni.

DE! A LÉNYEG, HOGY EZ NEM TUD FEJBEN MEGTÖRTÉNNI. Attól, hogy elmész egy vonzás törvénye rendezvényre, ahol fejből, akaratból lenyomsz mindent, attól az életed nem fog gyökeresen megváltozni. A szívnyitás Kedvesek, csak a valódi önmagunkkal való mély szembenézéssel működik. Ahhoz előbb be kell menni a tudattalanunk homályába. Ha nincs meg ott a mélyben (tudattalanban) a gyökér szituáció, a negatív működésünk megértése és elengedése, akkor a tudatos életünkben tartós pozitív változás sincsen. Marad minden a régiben. Amikor viszont szíved is megnyitod az élet áramlása felé (tehát a tudattalanodba süllyedt nehézségeidet felhozod a tudatodba, majd átdolgozod magadon), akkor az olyan, hogy hirtelen megnyílnak előtted a lehetőségek, pl. megszabadulsz végre a kilóidtól (a plussz terhektől ;)) rátalálsz hivatásodra, vagy egy remek állásra, vagy sikerül kijönni egy mérgező kapcsolatból, amiben évek óta bünteted magad, és képes vagy bevonzani egy számodra ideális párkapcsolatot vagy a családban kibékülnek az évek óta tartó ellentétek, és még sorolhatnám. De ez nem történik meg csak úgy a semmitől. Nincs varázslat, sem csiribi... Csakis őszinte és mély szembenézéssel lehetséges.

Ha viszont teljesen beleteszed magad, akkor A SZÍV INTELLIGENCIÁJA ELKÉPESZTŐ TÁVLATOKAT NYIT MEG életedben. És a lehetőségek tárházából pont annyit meríthetsz, amennyit képes vagy elhinni, befogadni. A jó hír az, hogy önmunkával ez is csodálatosan fejleszthető. Ennek megsegítésére az egyik legjobb pl. a Thetahealing módszere, amit szívből ajánlok Kedvesek! <3  

Következő blog bejegyzésemben erről a csodálatos energiagyógyító rendszerről fogok írni.