Ingyenes "Karrier tudatosan" online webinár

Hogyan építsd karriered tudatosan és tervezd meg a váltást, sodródás és totális kiégés nélkül?

       WEBINAR: 2023. szeptember 12. kedd 19.00 óra

Kinek szól ez a webinár?

Az életünk nagy részét munkával töltjük, nem mindegy, hogyan éljük meg tudásunkat, képességeinket.

  • Szintet lépnél a karrieredben és maximalizálnád lehetőségeidet?
  • Szeretnél munkahelyet váltani?
  • Több állásra is jelentkeztél, de sikertelenül?
  • Úgy érzed, hogy nem tudsz kiteljesedni jelenlegi munkádban, szíved szerint mást csinálnál?

Ha bármelyik kérdésre  "igen"  a válaszod,  akkor Neked szól ez a webinár!

Tarts velem és alakítsd a jövőd! 

Úgy érzed váltanál, de nem tudod hogyan kezdj bele? 

Nem kell megvárnod, amíg annyira rosszul érzed magad a munkahelyeden, hogy már nehezedre esik bemenni. A változás lehet egy tudatos építkezés is! 

A webináron megmutatom, hogyan építsd fel karriered tudatosan és hogyan tervezd meg a munkahelyváltást, hogy lépésről lépésre elérd a vágyott célt.

A webináron alábbi témákról lesz szó:

WOW #1 -  Mi az az 5 tipikus és leggyakoribb hiba, amit karrier tervezés és munkahely váltás során elkövethetünk.

WOW #2  -  A sikeres karrier építés eszköztára a vágyott hivatás eléréséhez.

WOW #3  - Az egészséges önmenedzsment  6 lépésben, sikeres karrierút térképpel, amellyel már a webinárt követően beindíthatod karriered!

+1 MEGLEPETÉS csak a webináron részt vevők számára! A webinár után lesz lehetőség "kérdezz-felek"-re.

Az előadást tartja: 

Harkányi Zsuzsa

Országszerte foglalkozom álláskeresési és karrier tanácsadással egyénileg és csoportosan is. Legfőbb célom, hogy támogassam az útkeresőket a vágyott karrierútra lépésben, hogy magabiztosan és örömmel haladjanak a hivatásuk felé.

Dolgozom fiatal pályakezdőkkel, karrierváltókkal, céltudatos karrierépítőkkel és jó néhány elkeseredett emberrel, akik keresik az utat, merre menjenek. Sokan elégedetlen a munkájukkal, elveszettnek érzik magukat és rengeteg időt töltenek töprengéssel, hogy milyen úton haladjanak, merjenek-e kilépni a megszokott, de biztos pozíciójukból. A legtöbb ember bizonytalan abban, hogy merre is tart a karrierje. 

Karrier coachként abban segítek, hogy ügyfeleim önbizalmat szerezzenek és örök érvényű tudást a munkaerő-felvétel rejtelmeinek megértésében, hogy tudatosan alakítsák karrierjüket.  

A közös munka során felderítjük azokat az egyedi sikertényezőket és szakmai kompetenciákat, amivel kiemelkedhetnek a tömegből. Továbbá felkészülünk arra, hogyan mutassák meg magukat, személyes és szakmai értékeiket, hogyan legyenek sugárzóan magabiztosak, és hogyan legyenek ellenállhatatlan személyes márkaként jelen az álláspiacon.  

Manapság az üzleti oldal is dinamikusan változik és heroikus küzdelmet vív egy-egy jó szakember megszerzéséért, betanításáért és nem kevésbé megtartásáért. Egyre több vállalat dolgozik azon, hogy megnyerje a munkavállalókat és igyekszik munkavállaló barát konstrukciók kialakítására. A vezetők ismerik a cégüket, legtöbbjük tudja, hogy kit keres, de nem könnyű a megfelelő embert megtalálni. 

A sikeres találat abból fakad, hogy a két oldal EGY NYELVET beszél! Ezt viszont nem mindig könnyű megteremteni, mert folyamatosan változik az álláspiac.  

Tanácsadóként a két oldal között közvetítek és célom, hogy egy "jól járható hidat" képezzek a kereső felek számára.   

Visszajelzés a "Karrier tudatosan" Coaching Programban résztvevőktől

"Zsuzsában egy nagyon felkészült, széleskörű tapasztalattal és legfrissebb munkaerő piaci ismeretekkel rendelkező karrier tanácsadó szakembert ismerhettem meg.

Naprakész ismeretei vannak toborzás-kiválasztás témában, ami sokat segített szakmai önéletrajzom piacképesebb elkészítésben. Amit szemléletesen bizonyít, hogy több személyes interjúra is behívtak találkozásunk óta.

Jó szívvel tudom ajánlani mindazoknak, akik karrierjükben valami elakadással, vagy problémával küzdenek."

K. Tibor

HR szakember

"Zsuzsával az együttműködés az egyik legjobb döntésem volt. 

Az önéletrajz az egyik legfontosabb bemutatkozás a személyes megjelenés mellett. Hogy bejussunk az interjúra az első benyomás, egy jól felépített szakmai önéletrajz elengedhetetlen a mai világban. Zsuzsa a karrier tanácsadáson az új önéletrajz megírásával magabiztosságot, erőt és hitet adott a megpályázott állás elnyerésére. Mentőövet nyújtott a mély vízben. Sikeres bemutatkozás után azonnal fel is vettek az állásra.  

Ezúton is szeretném megköszönni." 

H. Zita

Tanító

"Zsuzsi személyében egy nagyon támogató, kedves, lelkes, rugalmas és ösztönző coach-ra találtam rá, akivel a konzultációink során más megvilágításba kerültek azok a dolgok, amik eddig a "vakfoltajaim" voltak. Remek ötleteket kaptam tőle, merrefelé keressem azokat a lehetőségeket, amik segítenek abban, hogy elinduljak a saját utamon.

Nagyon hálás vagyok neki ezekért a szemfelnyitó beszélgetésekért. Jó szívvel ajánlom őt mindenkinek, akinek egy új perspektívára, külső megerősítésre van szüksége."

D. Hédi

újságíró

Regisztráció a "Karrier tudatosan" ingyenes webinárra

Időpont: 2023. szeptember 12. kedd 19.00 óra

Kérlek, töltsd ki az űrlapot és a lehető leghamarabb felveszem veled a kapcsolatot és küldöm a program linkjét.