Lelki edzésterv - workshop
A célok megvalósításáért és a testi-lelki egyensúlyért.

Tudod, hogy mire vágysz igazán?  Meg is akarod valósítani álmaidat?     

Tudod, mi motivál?  Szeretnéd tudni, mit tehetsz akkor, ha éppen elfogyott a lelkesedésed?

Ha minden kérdésre biztos választ akarsz, gyere és csatlakozz az induló programhoz:

LELKI EDZÉSTERV

a célok megvalósításáért és a testi-lelki egyensúlyért.

5 alkalmas workshop indul 2018. október 6-tól több időpontban, 

két helyszínen: a T-Klub Fitnessben és a Hattyúházban!

Ha unod már, hogy halogatod céljaidat, vagy fontos döntéseket, és szeretnél a tettek mezejére lépni, ha szükséged van egy "kis lökésre" és egy támogató, lendületes közösségre, gyere és csatlakozz a "Lelki edzésterv a kiegyensúlyozott életért"- megvalósítóinak csapatához.

Abban segítek, hogy lendületbe gyere és rájöjj, mi tesz Téged igazán boldoggá, hogy ez alapján célokat tűzz ki és valósítsd meg mindazt, amire vágysz! Hogy az álmaidból célok, majd valóság legyen.

Tudom, hogy mindez túl jól hangzik és számtalan önmegvalósító könyvet olvastál már a témában, és részt vettél előadásokon, ezt már mind tudod..., de elárulok Neked egy titkot, ez a workshop pont ott kezdődik, ahol az előadások, könyvek véget érnek. Itt nem elméletben játszunk el a gondolattal, hanem az egyéni, személyre szabott megvalósításon dolgozunk! 

Fókuszban a HOGYAN!

Mit ad a LELKI EDZÉSTERV  Workshop? 

Mitől több, mint egy előadás, vagy egy önsegítő könyv?

Hogyan épül fel a LELKI EDZÉSTERV workshop?

A bemutató nyílt estet követően a workshopok 5 témakört érintenek, alkalmanként 2,5 órás időtartamúak. A témák egymásra épülnek, de külön-külön is követhető és élvezetes gyakorlatokat tartalmaznak, azonnal beépíthető, alkalmazható tudást adnak. A workshopok két időpontban, egy szombat délutáni és egy hétköznap esti időpontban két különböző helyszínen lesznek megtartva. Ha valamelyik alkalomra nem tudsz eljönni, lehetőséged lesz egy másik időpontban pótolni! Az előre kijelölt időpontokban a változtatás jogát fenntartom, a csoport igényeinek megfelelően. 

A LELKI EDZÉSTERV témái

LELKI EDZÉSTERV 

PROGRAM NAPTÁR